Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Danmark Dejligst – Nyborg

11. august 2017 - 14:00 - 23:00

Velkommen til Danmark Dejligst 2017

En GRATIS havefest, skabt af lokale ildsjæle, hvor alle er inviteret.

Sammen med en del lokale foreninger er vi klar til at afholde en af Danmarks største og mindste havefest.
Særlig tak til vores dejlige sponsorer og samarbejdspartnere, Tuborg Fonden, Tuborg Musik og COOP, Braunstein og ProFox, som gør det muligt for os at holde Danmark Dejligst som en gratis festival, åben for alle.

Musikprogrammet for dagen vil være vil være en god blanding, der rammer musikelskeren og koncertgængerne lige i hjertet. Kunstnerne vil være en blanding af etablerede og lokale musikere – blandt andet glæder Rasmus Nøhr sig meget til at være med til festen.

Danmark Dejligst er ikke kun musik, men også aktiviteter rundt om scenen. De lokale foreninger vil stå for boder med slik, kage, kaffe, is, osv. Derudover vil der foregå en masse indslag for både børn og voksne hele dagen. Der vil være noget for børnefamilierne, for de der elsker god mad og drikke, og for dem der godt kan lide at slå en sludder af med naboerne til byfesterne.

På pladsen kan der købes mad og drikke, der er med til at gøre festen mulig, og med til at støtte de lokale foreninger, så egen mad og drikke er ikke tilladt. Vi modtager betalingskort eller kontanter på pladsen.

Det er muligt at medbringe camping- eller festivalmøbler, oppustelige genstande eller lignende på pladsen. Dog sker det på eget ansvar, og under forudsætning af at der vises hensyn til de andre gæster.

Kom og vær – Danmark Dejligst 2017

For mere info, se danmark-dejligst.dk

Detaljer

Dato:
11. august 2017
Tidspunkt:
14:00 - 23:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1617306658296038

Sted

Parken v.Provsthjortsvej 9/Muzirkus

Arrangør

Danmark Dejligst

Få nyheder omkring hvad der sker i Nyborg på din e-mail!

Tilmed dig nyhedsbrev her: