Bag om siden

Hej, mit navn er Trolle (det bliver jeg i hvert fald kaldt af de fleste 🙂  )

Jeg startede TilNyborg tilbage i Marts 2015, efter jeg er flyttet hertil Nyborg Kommune med min familie. Jeg har en kæreste samt to børn. Jeg har tidligere arbejdet hos Berlingske i afdelingen Alt om København (Aok.dk), Københavns største byguide på nettet.

Idag er jeg selvstændig, hvor jeg lever af at hjælpe mindre virksomheder med hjemmesider, grafisk design, markedsføring, tage billeder & film.

Idéen om at starte denne guide kom jeg på da vi flyttede hertil i starten af 2015. Der skulle jeg finde ud af hvad der var i byen og hvad der skete. Jeg synes det var svært at danne sig et overblik over alle muligheder der er i Nyborg Kommune, de sider der fandtes samlede ikke det hele på ét sted. Skulle jeg f.eks. se noget omkring seværdigheder, så var der en turist informationsside men skulle jeg finde en frisør eller en håndværker eller noget helt tredje, så skulle jeg bruge en anden hjemmeside til dette.

Derfor har jeg lavet denne guide, der har til formål at fortælle hvilke muligheder der er i byen uanset om du bor i byen eller er turist i byen. Men informationer samlet ét sted uden du skal søge rundt på diverse sider. Derudover skal den hjælpe de lokale butikker & steder med få at nye kunder/besøg. Det vil altid være gratis for en virksomhed /sted at være på guiden.

Det er selvfølgelig svært at være helt up to date eller at have alle informationer med, så hvis der er nogen steder / virksomheder der ikke er på siden, som du mener skal være der eller noget information der mangler eller er forkert, så skriv endelig til mig.

Løbende opdatere jeg på siden her, Facebook, nyhedsbrev & Instagram ang. hvad der ellers sker i Nyborg Kommune, så hvis du vil være sikker på at få det hele med, så følg med her:

Miljøvenligpakning