Healing og terapi v. Jonna Hermansen

Jeg er healer og terapeut og kan hjælpe dig med både psykiske og fysiske problemer, sygdomme og ubehag – f.eks. stress og udbrændthed, angst, afhængigheder, allergier og fobier, personlig udvikling samt at slippe gamle vaner og mønstre.

Min store passion er healing, som jeg kombinerer med forskellige former for terapi, når jeg hjælper dig med at finde og forløse de traumer og oplevelser, der ligger til grund for de fysiske og psykiske problemer og ubehag.

Min mission er at inspirere folk til at lære sig selv bedre at kende og give dem redskaber til at blive hele og leve i velvære, ro og balance.

Ud over mit arbejde i klinikken ønsker jeg også at inspirere dig til en spirituel hverdag med mine bogcaféer, meditationsaftener, foredrag mm., som du kan læse om på min hjemmeside.

Opdateringer fra Facebook:

Send besked til Jonna Hermansen

Adresse: Hjortevænget 128, 5800 Nyborg