Kæmpe beachvolley event til sommer i Nyborg

Lørdag d. 26. og søndag 27. august 2017 bliver Torvet i Nyborg omdannet til en kæmpe beachvolley bane, oplyser Nyborg Kommune.

Borgerne i Nyborg og på Fyn kan glæde sig til et helt unikt setup, hvor man kan få lov at opleve beachvolley i særklasse, komme helt tæt på de danske og internationale elitespillere, nyde stemningen og deltage i aktiviteter og events. Der vil også være masser af konkurrencer, ikke mindst for børn og unge, der også inviteres indenfor i sandkassen.

Det er Nyborg Kommune, der i samarbejde med Sport Event Fyn skaber rammerne for Nyborg City-Beach Performance 2017. Odense Beachvolley Klub (OBVK) og lokalklubben Fighterne indgår i projektet som stævneansvarlige og stiller med et stort korps af frivillige, der skal få stævnet til at glide.

City-Beach eventet i Nyborg forløber i flere etaper. I dagene op til turneringen kan skolebørn og helt almindelige borgere glæde sig til en række ’kom og prøv’ arrangementer, hvor det bliver muligt at boltre sig i det bløde sand og prøve kræfter med beachbolden. Undervisningen varetages af dygtige trænere fra OBVK. Dernæst skydes weekenden i gang med en storslået firmaturnering. Her skrues op for musikken, fredagshumøret  og mon ikke også for fadølsanlægget. Dermed skulle stemningen til Nyborg City-Beach Performance 2017 også gerne være sat.

Eliteturneringen skydes i gang lørdag 26. august, med finaler søndag. Sideløbende med den stjernespækkede eliteturneringen afvikles desuden en ungdomsturnering. Også ganske seværdigt tør vi godt at love. – Vi forestiller os et torv, der summer af aktiviteter, konkurrencer, eventboder, fyldte tribuner, underholdning, musik, loungeområde, dygtige internationale hold, nervepirrende kampe og beachvolley i særklasse. – Det bliver underholdende, medrivende og sjovt, afslutter erhvervs- og udviklingsformand Peter Wagner Mollerup.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *